top of page

tors. 26. maj

|

Næsbycentret

LV-Live 21

Velkommen til LV-Live 21! Du kan her på siden købe din billet til LV-Live 21! Husk også at melde dig ind i foreningen LV-Live, så du kan sikre dig de billige billetpriser. Samtidig med at du er med til at vi kan få støtte til arrangementet, så vi kan gøre LV endnu bedre!

Billetsalget åbnes i starten af 2021!
Hold øje med vores Facebook!
LV-Live 21
LV-Live 21

Tid og sted:

26. maj 2022, 18.00 – 29. maj 2022, 14.00

Næsbycentret, Skelbyvej 126, 4171 Glumsø, Denmark

Billettyper

 • Gestus Medlemsbillet (2 EP)

  Kære spiller. Tak fordi du yder en gestus og betaler en forhøjet billetpris. Ved at vælge denne type billet støtter du LV med noget ekstra. Pengene vil blive brugt til at sikre at vi kan gøre LV større og bedre. Prisen inkluderer også gratis overnatning på opsætningsdagen, mellem onsdag og torsdag. Billet til medlemmer. Husk at du skal være medlem af foreningen LV-Live ved afholdelsen af arrangementet, før at du kan benytte denne billettype. Du kan melde dig ind i foreningen her på siden.

  600,00 kr.
 • Medlemsbillet (2 EP)

  Kr. 150,- pr. overnatning. Billet til medlemmer. Husk at du skal være medlem af foreningen LV-Live ved afholdelsen af arrangementet, før at du kan benytte denne billettype. Du kan melde dig ind i foreningen her på siden.

  450,00 kr.
 • Ikke Medlemsbillet (1 EP)

  Hvis du ikke ønsker at være medlem af foreningen LV-Live, så kan du købe denne type billet. Prisen på denne billettype er højere, da vi ikke har medlemsindtægter og kommunetilskud til ikke-medlemmer.

  700,00 kr.
 • Madbillet - 30 kr. pr. måltid

  Med en madbillet vil du have mulighed for at få serveret mad ved arrangør-bunkeren tre gange om dagen, indenfor de fastlagte madtider. Opsætningsdag: Aftensmad Spildag(e): Morgenmad, frokost & aftensmad Slutdag: Morgenmad Salget af madbilletter lukker 14 dage før arrangementet. Prisen på madbilletten er baseret på en udregning á 30 kroner pr. måltid. Der vil ved denne spilgang blive serveret 8 måltider. Derfor er prisen 240 kroner.

  240,00 kr.
  Salg slut
 • Drikkekort - 10 klip

  Her kan du forudbestille et drikkekort, som vil blive udleveret ved check-in.

  100,00 kr.
 • Overnatning på opsætningsdagen

  Med denne billet må du overnatte og være i området efter kl. 18 onsdag

  75,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event!

bottom of page